söndag 12 juli 2015

2015-07-12 Torekov-Gilleleje

Strax efter klockan 7 avgick vi från torekov. Flickorna vaknade ganska direkt, skönt då att det var stilla och att vi idag inte skulle gå så långt. Jag tror inte att det är sant när Julia ropar "titta tumlare", tredje gången på en vecka. Den här gången fick vi dock bara se dem i några sekunder innan de försvann.

Annie har kommit på att det är kul att sitta på brädan på pulpiten med benen ner mot peket, där kan hon sitta länge, den lilla spanarn.

Vid halv tolv var vi vi framme i gilleleje. Jag blåste upp den pyttelilla poolen vi har ombord och ställde fram den på däck så att flickorna fick plaska lite. För tyvärr bjuder ju havet just nu på max 14-gradigt vatten.

Öl, bär och nya sjökort över Danmark inhandlades. Glassar intogs och lilla Annie fick äntligen smaka på lite glass. Stor gourmetupplevelse för den lilla fröken. På väg tillbaka till båten hittade jag och Julia världens största cykel på varvsområdet.

Under denna semester har vi många gånger pratat om att det bästa vi har köpt till båten helt klart är autopiloten. Det måste vara barnfamiljens bästa vän ombord på en segelbåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar